Pelete

 • Natisni

Glodacid Plus pelete

Rodenticid proti mišim in podganam, ki vsebuje najmočnejšo aktivno snov in je izjemno učinkovit zaradi posebne mešanice različnih vrst žita.

Prednosti

 • Glodavcem izredno okusna vaba zaradi velikega deleža različnih vrst žita.
 • Visoka učinkovitost pri majhni količini.
 • Vsebuje gabilo Bitrex, zato je človeku in domačim živalim prijazna vaba.
 • Najučinkovitejša aktivna snov brodifacoum.
 • Dodani atraktanti privabljajo glodavce.

Opis

Glodacid Plus pelete je rodenticid, ki vsebuje najučinkovitejšo aktivno snov brodifakum, zato je izjemno učinkovit že v majhnih količinah. Zaradi visoke vsebnosti žita so pelete najučinkovitejše pri zatiranju hišnih miši ter sivih in črnih podgan v prostorih, kjer ti nimajo dovolj hrane. Za uspešno delovanje zadostuje že enkratno zaužitje vabe.

Pakiranje

300 g (250 g + 50 g gratis)

Uporaba

Vabe nastavljate na krajih, kjer se gibljejo miši in podgane. Kjer se zadržujejo tudi ljudje in druge živali, zakrijte vabe s starimi deskami ali opekami. Glodacid plus pelete uporabljajte kot rodenticid v skladiščih kmetijskih pridelkov, shrambah z živili ali na živalskih farmah, in sicer za zatiranje miši in podgan:

 • za hišne miši (Mus musculus): v količini 5 do 15 g oz. z 1 vabo na 2 do 4 m s postavljanjem v kupčkih blizu gnezda ali na mestih, kjer se gibljejo. Če je populacija miši zelo velika, lahko odmerek povečate za 50 odstotkov.
 • za črne podgane (Rattus rattus) in sive podgane (Rattus norvegicus): v količini 25 do 50 g oz. 3 do 5 vab na 5 do 10 m s postavljanjem v kupčkih na zakritih mestih.


Porabljeno vabo je treba nadomeščati in skrbeti, da jo imajo glodavci ves čas na razpolago, in sicer najmanj 15 dni za miši in 10 dni za podgane ali dokler miši in podgane povsem ne izginejo. Poginule živali odstranite. Pri uporabi morate preprečiti onesnaževanje voda, tako da vabe nastavljate najmanj 20 metrov od njih. Vabo uporabljajte skladno z navodilom za uporabo. Vabe ne smejo biti dostopne otrokom in toplokrvnim živalim.

 

 

 

Shranjevanje:
Vabe hranite v zaprtem prostoru, ki ni namenjen skladiščenju hrane, pijače in živalske krme. Hranite jih v originalni embalaži ter nedostopno otrokom. Zaščitite jih pred toploto, svetlobo in vlago.

Odstranjevanje:
Uporabnik mora oddati prazno embalažo, ostanke neporabljenega sredstva ali sredstva, ki mu je pretekel rok uporabnosti, pooblaščenemu zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. Delovati mora v skladu z okoljsko zakonodajo, ki ureja področje ravnanja z nevarnimi odpadki in ravnanja z embalažo in odpadno embalažo.

Čas uporabe

 1. Jan
 2. Feb
 3. Mar
 4. Apr
 5. Maj
 6. Jun
 7. Jul
 8. Avg
 9. Sep
 10. Okt
 11. Nov
 12. Dec

Specifikacija

Proizvod Glodacid plus pelete 250+50 g
EAN/UPC koda 3830001598292
Neto teža v kg 0,3
Bruto teža v kg 0,33
Oblika izdelka ostalo
Režim hranjenja sobna temperatura
Rok trajanja 1095
Način pakiranja folija
Št. plasti na paleti 7
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Urban Jungle

Urban Jungle

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

Urban Jungle

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Rodent

Postaviš po hiši, pozabiš na miši!

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!

Glodacid plus

Miši in podgane, stop!