Mehka vaba

 • Natisni

Glodacid Plus mehka vaba

Rodenticid proti mišim in podganam, ki vsebuje najmočnejšo aktivno snov in ima dokazano največjo učinkovitost med vsemi oblikami vab.

Prednosti

 • Dokazano ena najbolj ješčnih vab na trgu.
 • Dokazano najbolj učinkovita oblika rodenticidov.
 • Vsebuje gabilo Bitrex, zato je človeku in domačim živalim prijazna vaba.
 • Visoka učinkovitost pri majhni količini.
 • Najučinkovitejša aktivna snov brodifacoum.
 • Dodani atraktanti privabljajo glodavce.

Opis

Glodacid Plus mehka vaba je rodenticid za zatiranje hišnih miši ter črnih in sivih podgan z najbolj učinkovito aktivno snovjo brodifakum, ki hitro in uspešno odpravi tudi večje populacije škodljivcev, ki se pogosteje pojavljajo.

Izdelek deluje že v zelo majhnih količinah – dovolj je že en obrok, saj gre za 'single feed' rodenticid, pri katerem škodljivci poginejo že po prvem zaužitju.

Pakiranje

250 g, 500 g

Uporaba

Glodacid plus mehka vaba je pakirana v manjših poroznih vrečkah (po približno 10 g), ki jih ne odpirajte. Vrečke preprečujejo dostop vlage in podaljšujejo delovanje vabe. Vabe nastavljajte na krajih, na katerih se gibljejo miši in podgane. Kjer se zadržujejo tudi ljudje in druge živali, zakrijte vabe s starimi deskami ali opekami. Glodacid plus mehko vabo uporabljajte kot rodenticid v skladiščih kmetijskih pridelkov, shrambah z živili ali na živalskih farmah, in sicer za zatiranje miši in podgan:

 • hišnih miši (Mus musculus): 5 do 15 g oz. z 1 vabo na 2 do 4 m s postavljanjem v kupčkih blizu gnezda ali ob poteh, kjer se gibljejo. Če je populacija miši zelo velika, lahko odmerek povečate za 50 odstotkov.
 • črnih (Rattus rattus) in sivih podgan (Rattus norvegicus): v količini 25 do 50 g oz. 3 do 5 vab na 5 do 10 m s postavljanjem v kupčkih na zakritih mestih.


Porabljeno vabo je treba nadomeščati in skrbeti, da jo imajo glodavci ves čas na razpolago, in sicer najmanj 15 dni za miši in 10 dni za podgane ali dokler miši in podgane povsem ne izginejo. Poginule živali odstranite. Pri uporabi morate preprečiti onesnaževanje voda, tako da vabe nastavljate najmanj 20 metrov od njih. Vabo uporabljajte skladno z navodilom za uporabo. Vabe ne smejo biti dostopne otrokom in toplokrvnim živalim.

 

 

 

Shranjevanje:
Vabe hranite v zaprtem prostoru, ki ni namenjen skladiščenju hrane, pijače in živalske krme. Hranite jih v originalni embalaži ter nedostopno otrokom. Zaščitite jih pred toploto, svetlobo in vlago.

Odstranjevanje:
Uporabnik mora oddati prazno embalažo, ostanke neporabljenega sredstva ali sredstva, ki mu je pretekel rok uporabnosti, pooblaščenemu zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. Delovati mora v skladu z okoljsko zakonodajo, ki ureja področje ravnanja z nevarnimi odpadki in ravnanja z embalažo in odpadno embalažo.

Čas uporabe

 1. Jan
 2. Feb
 3. Mar
 4. Apr
 5. Maj
 6. Jun
 7. Jul
 8. Avg
 9. Sep
 10. Okt
 11. Nov
 12. Dec

Specifikacija

Proizvod Glodacid plus mehka vaba 250 g Glodacid plus mehka vaba 500 g
EAN/UPC koda 3830001598278 3830001598285
Neto teža v kg 0,25 0,5
Bruto teža v kg 0,311 0,616
Oblika izdelka ostalo ostalo
Režim hranjenja sobna temperatura sobna temperatura
Rok trajanja 1095 1095
Način pakiranja karton karton
Št. plasti na paleti 5 7
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Urban Jungle

Urban Jungle

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

Urban Jungle

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Rodent

Postaviš po hiši, pozabiš na miši!

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!

Glodacid plus

Miši in podgane, stop!