Box z mehko vabo

 • Natisni

Effect Rodent Box z mehko vabo

Učinkovit rodenticid proti mišim in podganam, ki zaradi aktivne snovi, zaščitene v posebni škatli, omogoča popolnoma varno uporabo. Učinkovit zlasti tam, kjer je na voljo veliko hrane.

Prednosti

 • Učinkovita je tako v zunanjih kot notranjih prostorih, še posebej v hlevih, silosih in drugih stavbah, kjer je na voljo veliko hrane.
 • Zaprta past za miši in podgane.
 • Velika učinkovitost zaradi zapoznelega delovanja.
 • Vsebuje gabilo Bitrex, zato ki preprečuje človeku in domačim živalim zaužitje vabe.
 • Otrokom in domačim živalim prijazna vaba – ni neposrednega stika z vabo.

Opis

Effect Rodent Box je posebna zaprta past za miši z mehko vabo za zanesljivo zaščito doma v notranjosti, zato je primerna za vsa okolja in prostore. Vsebuje aktivno snov difenakum, ki je najmanj strupena od vseh antikoagulantov. Povsem nove rešitve Effect Rodent Box zagotavljajo zelo zanesljivo, učinkovito in kakovostno ravnanje z mišmi. Vaba je nastala kot plod skrbnih raziskav psihologije miši. Pri tem smo upoštevali, da miši rade raziskujejo ter iščejo zavetje, kjer lahko varno uživajo hrano. Notranjost vabe Effect Rodent Box je zasnovana tako, da prek posebej prilagojene odprtine vodi miš do vabe. Dodatno pozornost smo namenili tudi zapiralnemu mehanizmu, kar zagotavlja, da otroci in domače živali ne pridejo v stik z vabo.

Pakiranje

1 box

Uporaba

 

 • Rodent Box vzemite iz škatle.
 • S prstom potisnite noter pokrov na odprtini.


Vabe nastavljajte na krajih, kjer se gibljejo miši. Za hišne miši (Mus musculus) v količini 1 Rodent Box na 2 do 5 m s postavljanjem blizu gnezda ali na mestih, kjer se gibljejo (pod pohištvom, v skritih kotih prostora ...). Poginule živali odstranite.
Vabe hranite v zaprtem prostoru, ki ni namenjen skladiščenju hrane, pijače in živalske krme. Hranite jih v originalni embalaži ter nedostopno otrokom. Zaščitite jih pred toploto, svetlobo in vlago.
Uporabnik mora oddati prazno embalažo, ostanke neporabljenega sredstva ali sredstva, ki mu je pretekel rok uporabnosti, pooblaščenemu zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. Delovati mora v skladu z okoljsko zakonodajo, ki ureja področje ravnanja z nevarnimi odpadki in ravnanja z embalažo in odpadno embalažo.

 

 

 

 1. Jan
 2. Feb
 3. Mar
 4. Apr
 5. Maj
 6. Jun
 7. Jul
 8. Avg
 9. Sep
 10. Okt
 11. Nov
 12. Dec

Specifikacija

Proizvod Effect Rodent Box z mehko vabo
EAN/UPC koda 3830043534685
Neto teža v kg 0,1
Bruto teža v kg 0,11
Oblika izdelka kvader
Režim hranjenja sobna temperatura
Rok trajanja 1095
Način pakiranja karton
Št. plasti na paleti 6
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Urban Jungle

Urban Jungle

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

Urban Jungle

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Rodent

Postaviš po hiši, pozabiš na miši!

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!

Glodacid plus

Miši in podgane, stop!